menu close menu

Partnervizsgálat

Tartós, vagy ismétlődő intim gyulladások felszámolásánál fontos, hogy a partnerben akár tünetmentesen lappangó kórokozókról is információt nyerjünk. Ezért a hölgyek kivizsgálásával együtt elvégezzük a partner vizsgálatait is, így elkerülhető a vissza fertőződés.

Urológusok és onkológusok véleménye szerint a férfiakban megbújó kórokozók okozzák később a prosztata rák többségét, ezért is fontos a partner vizsgálata.

A vizsgált kórokozók: HPV, N.gonorrhoea, Chlamydia trachomatis, Atopobium vaginae, Mycoplasma, Ureaplasma, Trichomonas vaginalis, Gardnerella vaginalis.

A jobb találati biztonság kedvéért nemcsak az ondó vizsgálatát végezzük el, hanem a húgycsőből, a pénisz valamint a herezacskó bőréről is történik mintavétel és mikrobiológiai vizsgálat.

A kimutatott kórokozókat antibiotikum érzékenységi vizsgálat – antibiogram segítségével kiválasztott gyógyszerrel, célzott kezeléssel távolítjuk el a szervezetből.

A kezelés után is történik ellenőrző vizsgálat, így az esetleg még antibiotikumnak ellenálló, életben maradt kórokozó is kiírtható, amit ilyenkor az urológus kollégák végeznek.

Keresés

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 30 514-3529

Lehetőség szerint TELEFONON !

Email: drtakatsbela@gmail.com

Cím: 1123 Greguss utca 4/B bővebben>>>

Dr Takáts Béla nőgyógyász