menu close menu

A vaginizmus kezelése, gyógyítása

A szülész – nőgyógyász szakma véleménye szerint Dániában vannak gyógyult esetek. A specialisták pszichoterápiával, viselkedés terápiával igyekeznek segíteni a pácienseken, de csak kevés sikerrel. Gyakran alkalmaznak gyógyszert is, antidepresszánst. A gyógyult páciensek felénél sajnos  kiújulnak a panaszok.

20 éve foglalkozom fájdalmak csillapításával. Legnagyobb sikerélményt a vaginizmus gyógyítása okozza. Az erre a célra kifejlesztett fájdalom kezelés sorozat maradéktalanul megszünteti a medencefenék reflexes védekezését, fájdalmas izomgörcsét, vagyis a vaginizmust.

A kezelések fizikális és pszichés elemeket tartalmaznak. Fizikális kezelés, újrafókuszálás, kóros érzékenység megszüntetése történik a kezelések alkalmával. / hand – on, refocusing, deszenzitizáció  /

Az első 3 – 4 kellemetlen, de elviselhető kezelés után a további fájdalom kezelések közben már zavartalanul beszélgetünk egymással.

A 12. kezelés után a próba együttlét már kivitelezhető. A 18 fájdalom kezelés során a legbonyolultabb eseteim is meggyógyultak, gyógyszer alkalmazása nélkül. Kiújulás nem fordult elő.

Keresés

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 30 514-3529

hétfőn, kedden: 16-20 óráig,
szerdán, csütörtökön 8-12 óráig

Email: drtakatsbela@gmail.com

Cím: 1118 Budapest Gazdagréti tér 5. fsz. II. sz. Felnőtt Háziorvosi Rendelő bővebben>>>

Dr Takáts Béla nőgyógyász