menu close menu

A vaginizmus kezelése, gyógyítása

A szülész – nőgyógyász szakma véleménye szerint Dániában és Svédországban vannak gyógyult esetek. Európában csak pszichoterápiával próbálkoznak a kollégák. A specialisták pszichoterápiával, viselkedés terápiával igyekeznek segíteni a pácienseken, de csak kevés sikerrel. Gyakran alkalmaznak gyógyszert is, triciklikus antidepresszánst, vagy GABA származékokat. A kevés gyógyult páciensek felénél sajnos  kiújulnak a panaszok. Ekkor műtét következik 70%-os sikerrel.

3 évtizede foglalkozom fájdalmak csillapításával. Legnagyobb sikerélményt a vaginizmus gyógyítása okozza. Az erre a célra kifejlesztett fizikális deszenzibilizációs kezelés sorozat a kiváltó okoktól függetlenül maradéktalanul megszünteti a medencefenék reflexes védekezését, fájdalmas izomgörcsét, vagyis a vaginizmust.

Fizikális deszenzibilizáció, újrafókuszálás, kóros túlérzékenység – allodynia / kis inger, akár érintés hatására kialakuló erős fájdalom / megszüntetése , fájdalomküszöb módosítása történik a kezelések alkalmával. / hand – on, refocusing, deszenzibilizáció  /

Az első 3 – 4 kellemetlen, de elviselhető kezelés után a további fájdalom kezelések közben már zavartalanul beszélgetünk egymással.

A 12. kezelés után a próba együttlét már kivitelezhető. A 18 fájdalom kezelés során a legbonyolultabb eseteim is meggyógyultak gyógyszer alkalmazása nélkül. Kiújulás eddig nem fordult elő.

Keresés

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 30 514-3529

Lehetőség szerint TELEFONON !

Email: drtakatsbela@gmail.com

Cím: 1123 Greguss utca 4/B bővebben>>>

Dr Takáts Béla nőgyógyász