menu close menu

A vulvodynia kezelése, gyógyítása

32 éve vagyok nőgyógyász.20 éve foglalkozom a fájdalmak csillapításával, melyet 16 év óta a krónikus női fájdalmaknál is hatékonyAn alkalmazok. Szépen és gyorsan gyógyul a vulvodynia,a vaginizmus,a dyspareunia, a csikló, a kisajak, és a húgycső fájdalom is.

A 18 kezelésből álló érzékenység megszüntető kúra, vagy deszenzitizáció során gyorsan gyógyulnak a tartós fájdalommal rendelkező esetek. / bővebben vélemények / A fizikális és lelki kezelés hatására akár 2 hét is elég a fájdalom megszűnéséhez. Ilyen esetekben naponta kétszer végzünk kezeléseket. Ilyenkor a napi második kezelés az elsőnél is jobban tolerálható.

Az első 3-4 kezelés elviselhető fájdalma után a további kezelések során végig zavartalanul beszélgetünk egymással páciensemmel. A 12. kezelés után próba együttlét következik és a tapasztalatokhoz igazítjuk a további fájdalom kezeléseket. Általában ilyenkor kezeljük a hüvelybemeneten kívüli csikló, kisajak, vagy húgycső fájdalmat, ha fennáll ilyen. Ezek a fájdalmak az eddigi tapasztalatok szerint 1-6 alkalomra megszünnek.

Eddig minden páciens, aki a kúrán részt vett meggyógyult és nem újult ki a fájdalom.

Keresés

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 30 514-3529

hétfőn, kedden: 16-20 óráig,
szerdán, csütörtökön 8-12 óráig

Email: drtakatsbela@gmail.com

Cím: 1118 Budapest Gazdagréti tér 5. fsz. II. sz. Felnőtt Háziorvosi Rendelő bővebben>>>

Dr Takáts Béla nőgyógyász